Grekiska olivtvålar

GREKISK OLIVTVÅL NATURELL
Art nr 1200 + 1220

En miljövänlig ”allt i allo” produkt! Innehåller 80% olivolja, lite soda och salt, inga andra tillsatser – alltså fri från parfym, färgämnen och kemikalier.

Prova till all typ av rengöring! Toppen som bad och duschtvål, den höga halten olivolja gör att den är mycket återfettande för torr hud. Vårdande för torrt hår och hårbotten, hundens päls får en härlig glans! Utmärkt till fläckborttagning och handtvätt av känsliga textilier som t ex ylletröjor, sidenblusar, och skjortkragar. Mild och fin till barnbad och tvätt av barnkläder. Löser sig i saltvatten!

Tvålen är mycket dryg och spricker INTE och går sönder utan kan användas upp helt och hållet. Inga onödiga förpackningar och miljövänlig ur alla aspekter – då den går ut i avloppet/ner i marken/ut i havet. Dessutom en trevlig inredningsdetalj i badrummet och en perfekt present att ge bort!

Handgjort från Samos, Grekland. Tillverkas av ett familjeföretag som gör som ”man alltid har gjort” sedan tvåltillverkningen startade på 1920-talet. Processen från olja till tvål tar ca tre veckor.

Kontakt

För information kontakta oss.
Olivkällan AB, Eksjö
Telefon: 0730-767675

E-mail: oliv@olivkallan.com